Menü vun der Woch 19
(05-05-2025 - 09-05-2025)Dës Menüe respektéieren déi legal Dispositiounen iwwert d'Liewensmëttel-Allergien a Konformitéit zum Reglement vun der Europäescher Unioun 1169/2011. Allerdéngs kënne mer keng komplett Absence vu weideren Tracë garantéieren, wéi vun deenen Allergien, di hei indiquéiert sinn.
Méindeg{vgfran}
ENTRÉE
Salade Grec ⑦⑩
PLAT
Riz thai {bio} {ft} sauté aux légumes ⑥
DESSERT
Fruits du moment et yaourt Stracciatella Molkerei Thiry ⑦
ENTRÉE
Salade Grec ⑦⑩
PLAT
Riz thai {bio} {ft} sauté aux légumes ⑥
DESSERT
Fruits du moment et yaourt Stracciatella Molkerei Thiry ⑦
DënschdegENTRÉE
Potage de lentilles corail
PLAT
Escalope de volaille Letz/{bio} panée ①(blé)③
alternative végétarienne:
Cordon bleu pané de céleri et tofu {bio} ①(blé)③⑦⑨
Gratin de pdt ⑦
Salade de saison ⑩
DESSERT
Compote pomme et fraise
Potage de lentilles corail
PLAT
Escalope de volaille Letz/{bio} panée ①(blé)③
alternative végétarienne:
Cordon bleu pané de céleri et tofu {bio} ①(blé)③⑦⑨
Gratin de pdt ⑦
Salade de saison ⑩
DESSERT
Compote pomme et fraise
MëttwochENTRÉE
Toast baguette {bio} au four+cube de tomate à l'ail ①(blé)
PLAT
Saucisse chaude
alternative végétarienne:
Hamburger végétarien maison ①(blé)③⑥
Salade de pdt ou pâte ①(blé)③⑩
Salade de carotte {bio} ⑩
DESSERT
Pudding chocolat liégeois maison ③⑦
Toast baguette {bio} au four+cube de tomate à l'ail ①(blé)
PLAT
Saucisse chaude
alternative végétarienne:
Hamburger végétarien maison ①(blé)③⑥
Salade de pdt ou pâte ①(blé)③⑩
Salade de carotte {bio} ⑩
DESSERT
Pudding chocolat liégeois maison ③⑦
DonneschdegENTRÉE
Taboulé {bio} (concombre bio/poivrons/menthe) ①(blé)
PLAT
Tagliatelle {bio} aux saumon {lr} ①(blé) ④⑦
alternative végétarienne:
Tagliatelle {bio} aux légumes ①(blé) ⑦
DESSERT
Fruits de saison
Taboulé {bio} (concombre bio/poivrons/menthe) ①(blé)
PLAT
Tagliatelle {bio} aux saumon {lr} ①(blé) ④⑦
alternative végétarienne:
Tagliatelle {bio} aux légumes ①(blé) ⑦
DESSERT
Fruits de saison
Freideg
JOUR FERIE
Lëscht vun den Allergenen
1
Käre mat Gluten
2
Crustacéen
3
Eeër
4
Fësch
5
Kakuetten
6
Soja
7
Mëllech a Laktos
8
Nëss
9
Zelleri
10
Moschtert
11
Sesamkären
12
Sulfiten
13
Lupinen
14
Mollusken
All eis Platen déi beim Mëttegiessen an och bei de Kollatiounen zerwéiert ginn, ginn no den Ufuerderungen a Konditioune vum Projet « Natur genéissen - Mir iesse regional, bio a fair! » vum Sicona hiergestallt (weider Informatiounen fann der op der Internetsäit (sicona.lu/projekte/natur-geneissen).