Menü vun der Woch 36
(01-09-2025 - 05-09-2025)Dës Menüe respektéieren déi legal Dispositiounen iwwert d'Liewensmëttel-Allergien a Konformitéit zum Reglement vun der Europäescher Unioun 1169/2011. Allerdéngs kënne mer keng komplett Absence vu weideren Tracë garantéieren, wéi vun deenen Allergien, di hei indiquéiert sinn.
MéindegENTRÉE
Soupe du chef
PLAT
Cabillaud {msc} sauce curry mangue et crème de coco ④
Riz thaï {bio}{ft}
alternative végétarienne:
Curry de légumes à la crème de coco
DESSERT
Corbeille de fruits de saison
Soupe du chef
PLAT
Cabillaud {msc} sauce curry mangue et crème de coco ④
Riz thaï {bio}{ft}
alternative végétarienne:
Curry de légumes à la crème de coco
DESSERT
Corbeille de fruits de saison
DënschdegENTRÉE
Salade gourmande (choux blanc et rouge/carottes bio/concombres {bio}) ③⑦⑩
PLAT
Mini boulettes pur bœuf lux sauce tomate
Nuddelen ①(blé){bio}
alternative végétarienne:
Pâtes {bio} sauce tomate ①(blé)
DESSERT
Fruits du moment
Salade gourmande (choux blanc et rouge/carottes bio/concombres {bio}) ③⑦⑩
PLAT
Mini boulettes pur bœuf lux sauce tomate
Nuddelen ①(blé){bio}
alternative végétarienne:
Pâtes {bio} sauce tomate ①(blé)
DESSERT
Fruits du moment
Mëttwoch{vgfran}
ENTRÉE
Salade de carottes {bio} ⑩
PLAT
Salade verte{bio} tomates et roquette ⑩
Pizza margherita ①(blé)⑦
DESSERT
Tiramisu spéculoos ①(blé)③⑦
ENTRÉE
Salade de carottes {bio} ⑩
PLAT
Salade verte{bio} tomates et roquette ⑩
Pizza margherita ①(blé)⑦
DESSERT
Tiramisu spéculoos ①(blé)③⑦
DonneschdegENTRÉE
Tapenade olive vertes et grissini ①(blé)
PLAT
Escalope de poulet {bio}/Letz
Pommes de terre rissolées
Haricots verts {bio}
Sauce crème parmesan ⑦
alternative végétarienne:
Mozzarella sticks pané ①⑦
DESSERT
Yaourt stracciatella Thiry ⑦
Tapenade olive vertes et grissini ①(blé)
PLAT
Escalope de poulet {bio}/Letz
Pommes de terre rissolées
Haricots verts {bio}
Sauce crème parmesan ⑦
alternative végétarienne:
Mozzarella sticks pané ①⑦
DESSERT
Yaourt stracciatella Thiry ⑦
Freideg{vgfran}
ENTRÉE
Velouté carottes{bio}et poireaux
PLAT
Cannelloni ricotta-épinard sauce béchamel ①(blé)③⑦
DESSERT
Biscuits à la vanille ①(blé)③⑦
ENTRÉE
Velouté carottes{bio}et poireaux
PLAT
Cannelloni ricotta-épinard sauce béchamel ①(blé)③⑦
DESSERT
Biscuits à la vanille ①(blé)③⑦
Lëscht vun den Allergenen
1
Käre mat Gluten
2
Crustacéen
3
Eeër
4
Fësch
5
Kakuetten
6
Soja
7
Mëllech a Laktos
8
Nëss
9
Zelleri
10
Moschtert
11
Sesamkären
12
Sulfiten
13
Lupinen
14
Mollusken
All eis Platen déi beim Mëttegiessen an och bei de Kollatiounen zerwéiert ginn, ginn no den Ufuerderungen a Konditioune vum Projet « Natur genéissen - Mir iesse regional, bio a fair! » vum Sicona hiergestallt (weider Informatiounen fann der op der Internetsäit (sicona.lu/projekte/natur-geneissen).